Visens Venner

Laden Brogårdsvej 4 Holstebro, det er her vi har vore arrangementer hvis ikke andet er anført.

 For 30 år siden var der nogle vise interesserede personer i Holstebro der mente der burde være en afdeling af Visens Venner i Holstebro.

Det førte til foreningen blev dannet og tilsluttet Visens Venner Danmark, hvor der nu er 33 viseforeninger der på forskellig måde prøver at vedligeholde kendskabet til især danske og skandinaviske viser og sange.

Viser er ikke finkultur, men fin kultur så vi synes der stadig er brug for Visens Venner i kulturbyen Holstebro.                                                           

Kontingentet for et år er 125 kr. det giver gratis adgang til viseaftener hvor vi ikke har aktører udefra, det fremgår af omtalen i programmet hvilke aftener det drejer sig om.

Hvorfor Visens Venner?

 Vi er en lille forening hvor vi udover at lytte samt synge viser og sange også gerne vil have nogle gode aftener hvor deltagere der måske har været med i mange år mødes og gerne møder nye medlemmer af foreningen så vi sammen kan få nogle aftener hvor vi også hygger os i hinandens selskab.

Det sker der er nogle der siger ”Vi kan ikke synge”

Det er ikke for at øve skønsang man deltager i Visens Venner, ved fællessangen synger enhver som man bedst kan og vil man hellere bare sidde og nyde sangen er der ingen der ser skævt til det (lydmanden synger ikke) så lad ikke det være en hindring for at møde op en tirsdag i hver måned i vinterhalvåret.

 Vi har valgt at holde fast i traditionen med at vi selv tager kaffekurven med, det er hyggelig med den medbragte ved de rødternede duge, det er lettere for bestyrelsen og så er det med til at holde priserne nede

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.05 | 10:27

Ja det ses tydeligt at vi har det rigtig hyggeligt i Visens Venner kom nu bare frem og hyg jer med os.

...
05.10 | 21:38
Fotoalbum 2013-2014 har modtaget 1
14.05 | 19:54
Fotoalbum 2017-2019 har modtaget 2
30.10 | 19:05
25 års jubilæum har modtaget 1
Du kan lide denne side